Keresés a blogban és máshol

2010. május 3., hétfő

intelem

  Én, aki valaha volt neveimet számon sem tudom tartani, óvva intelek attól, hogy ebben a 'könyvben' tovább lapozzál. A Te számodra nem rejt ez sem értéket, sem kincset.
Nem a hangomat hallod majd, hanem saját ordításod, amikor rájössz, nem azt látod, amit szeretnél, hanem a tükrömbe bámulsz. Ha nem érted a múltat, mit is kezdhetnél a jelennel? A jövődet, nem az én dolgom elmesélni, noha kétségtelen, megtehetném.
 A vágy és az igazság összerázva oly keverék, amely a mélybe ránt. Nem neked íródnak e sorok, a Te szemednek villanások e képek, ezért fognak kísérteni. Ott lapulnak majd minden árnyékban, kitöltik az éjszakát. Ha hívatlanul mégis tovább tolakodsz a múlt mélybe vivő útjain, számolj azzal, hogy emlékem üldözni fog örökké és suttogásom mindig a füledbe visszhangzik majd, míg létezésed fennáll.




(Az intelem eredetileg,  a canadahun Trafik című blogjához született. A célja annyi volt és most is az, hogy gondolkodj, mikor olvasol. A Trafik közben szabadság miatt zárva van, és közben végleg le is húzta a rácsot. Idővel itt is megtalálod a régi dolgokat és persze, ha annak idején érdekelt valami, bizonyára a következő történetet is.)


Ha valamerre elindulnál a jacsejkán, itt egy kis segítség.

tábla tükrök mozgás történet ebook cold song

Ez az ugrótábla a következő helyekre visz, ahonnan általában tovább tudsz haladni, ha kedved épp úgy tartja.:
tábla - függvénytáblázat I. - ceruzák bejegyzéshez.
tükrök - terabithia tükrei IV. című bejegyzéshez.
mozgás - egy olyan sorozat elejére visz, amely 'pihenő, lépés, galopp, parkoló' címeket viselnek.
történet - Medok kavicsa című történetre ugrasz.
ebook - az ekönyvekkel, calibrével, kindlével foglalkozó nagyon egyszerű írásokhoz visz.
cold song - a link a Mentiras y gordas filmből való egyik jelenethez visz, a filmet magát is megtalálod...
Ha az egérmutatót a feliratokra viszed, általában pontosabb információt kapsz arról, hová is jutsz. Ahol a "később" szó is szerepel, azt a bejegyzést még nem tudod megnézni.

Több helyen láthatsz QR vagy datamátrix kódokat. A régebbi mobiltelefonok egy részére letölthető, az újabbak már eleve kódolvasó programmal vannak ellátva. A telefon QR kódolvasó programjának elindítása után, a kamerát a kis négyzetekre kell irányítani. Ha a kód beolvasásra került, általában hangjelzést hallasz.

email

Ahol email van az ábra alatt, ott a telefonod beolvas egy email címet, amin keresztül üzenetet tudsz nekem küldeni.
Az alatta lévő email linkre kattintva, a számítógépedről tudsz emailt küldeni.
Ezek az üzenetek itt a blogon nem jelennek meg.



mobilon

Ahol a mobil(on) szót látod, ott a telefonoddal (vagy tablettel) beolvasva a kódot, rögtön a rendelkezésedre áll az a link, ahol az aktuális bejegyzést olvashatod, filmet vagy klipet rögtön megnézheted.








1 megjegyzés:

  1. Ez a bevezető elég ijesztőnek tűnne, ha az emberben nem gerjesztene egy másik, ennél erősebb érzelmi töltést... a "csak azért is"-t... aztán természetesen belépek, és megnézem a képeket, elolvasom a gondolataidat. Hogy visszhangzik majd? Ezt még vállalom. :)

    VálaszTörlés