Keresés a blogban és máshol

2013. október 29., kedd

Sorozat – Mario Casas


Unit 7 – Hetes egység – Grupo 7

Alberto Rodrigez 2012-ben rendezett, 96 perces filmdrámája.
Egy idősebb (Antonio de la Torre) és egy fiatalabb (Mario Casas) rendőrtiszt harca a városban dúló bandák és kábítószert áruló csoportok ellen. Természetszerűleg megspékelve a kellő dramaturgiai fogásokkal: öntörvények, szerelem, árulás, és így tovább.
Film a képben/ Movie-in picture



A bárka

A Globomedia által késztett spanyol sorozat. Az Antena 3 tévétársaság 2011. januárban kezdte sugározni. Sci-fi, dráma, kaland.
Egy balul sikerült tudományos kísérlet miatt, csak egy párszor tízméteres hajón lévő társaság marad életben a Földön. Ebbe kevertek ármányt-furmányt-musztikumot-rejtélyt és kész is a sorozat, amely most a harmadik évadnál jár. Ha lemaradtál a részekről, vagy az aktuálist újranéznéd:



Balfék körzet

Los hombres de Paco – a sorozat 2005-ben indult útjára. A Paco rendőrfőnök által irányított rendőrőrs elképesztő alakokkal van tele. A képre kattintva a teljes széria oldalára jutsz.



Téged akarlak

A felhők fölött 3 méterrel folytatódik. Hache pár év után visszatér, és megpróbálja Babit felejteni. Ez nem lesz egyszerű.
Film a képben/Movie-in picture



2 megjegyzés:

  1. Helló.
    Köszi szépen a filmet. :)

    Lenne egy kérdésem, Mario Casas és María Valverde La Mula (Az öszvér) című filmjét nem tudod feltölteni? Illetve nem tudod hol lehetne megnézni?

    Köszönöm. Szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A film 2013 nyarán készült el. Még nincs lemezen kiadva, így nem tudom.
      Kétféleképpen szoktam nekiállni: vagy a gyártásba beszállt tévétársaság honlapjának mélyén találod meg; vagy pedig valamelyik speciális kereső - de nem a gugli, yahó vagy ilyenek - előkaparja neked. Viszont, amíg közzé nem teszik a lemez megjelenés dátumát, addig szerintem halovány az esély.
      Itt most a 'Téged akarlak' (Felhők felett... 2. rész) jön majd, magyar hanggal.

      Kösz, hogy írtál. Minden jót Neked.

      Törlés