Keresés a blogban és máshol

2015. december 21., hétfő

társasjátékok

Közelít a karácsony, gondoltam itt az ideje: társasjátékok.


Az alábbi játék-borítókon (vagy néven) keresztül, tárhelyen, egy-egy játékcsomagot találsz. A zip csomagokban  alkalmas fájlkiterjesztésben (jpg, pdf) minden benne van, ami szükségeltetik: ha kell pálya,  kártyák, játék-történet, -leírás, -szabály (magyar nyelven), figurák. A lapokon általában úgy vannak elhelyezve a képek, hogy teljes oldalas nyomtatásban mehet is rögtön,
Kérlek, ne ess tévedésbe. Ezek az otthon kinyomtatott játékok nem versenyezhetnek a nyomdai/ipari minőségű cuccokkal... ám már a nyomtatás-vagdosás-összeállítás is lehet vidám foglalatosság, és remélem, sokaknak örömet szereznek.
 Értelemszerűen ezeket megfelelő méretarányban ki kell nyomtatni, körül kell vágni (3x40 darab kártyánál ez jó vicc) nem árt laminálni, esetleg ragasztgatni kell - tehát ne gondold, hogy letöltöd és 2 percen belül már játszhatsz is vele. Kipróbálni a legvacakabb A/4-es lapon is ki lehet, egy-két órát kibír, azután ha megtetszik jöhet az igényesebb kivitelezés. És persze , dobókockára is szükség lesz.
Jó szórakozást.
Egyik-másik játékot felnőtt - legalábbis nem gyerek - tartalmúnak ítéltem. Azokat letöltés után jelszóval tudod kicsomagolni. A jelszót - amiért keress emailben -, ha a könyvkör tagja vagy akkor akadékoskodás nélkül megkapod, egyéb esetben időbe telik.























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése